mobile_menu_bg-1 header_menu_bg_v3

Naslovna Ljudi koji stvaraju Mladi lideri

projekat

Mladi lideri

Šta je program Mladi lideri?

Mladi lideri je program koji smo pokrenuli 2012. godine baš za vas, mlade, obrazovane ljude bez iskustva. Ako si tek završio/la studije ili ti je ostalo vrlo malo do kraja, imaš do 27 godina, i svoju karijeru želiš da započneš u jednoj od najuspešnijih kompanija na ovim prostorima, onda je ovaj program za tebe!

Proces selekcije

1.

Prvi korak predstavlja prijava na konkurs na našem sajtu. Osim osnovnih informacija, od tebe ćemo tražiti i da priložiš CV. To je sve što treba da pripremiš. Jednostavno je, zar ne?

2.

U prvom krugu selekcije čeka te uživo testiranje koje će se sastojati iz tri dela – testa ličnosti, testa kognitivnih sposobnosti i testa engleskog jezika. Bez brige – nije strašno kao što izgleda, samo želimo dobro da te upoznamo!

3.

Ukoliko prođeš u drugi krug selekcije, imaćeš priliku da se pokažeš u radu sa drugim kandidatima sa kojima ćeš raditi na studiji slučaja. Odmah nakon toga upoznaćeš nekoga iz našeg sjajnog HR tima na individualnom intervju.

4.

Kada stigneš u treći krug čeka te intervju sa top menadžmentom kompanije. Na ovom razgovoru upoznaćeš rukovodioce biznisa i sektora koji traže pojačanje u svom timu, ali i oni tebe, jer je za tvoj napredak od izuzetne važnosti da napravimo dobar spoj.

5.

Završni korak je telefonski poziv u kome će ti naše kolege saopštiti da si postao/la deo Delta Holding porodice!

Kako izgleda program?

Tokom godinu dana trajanja programa, kao Mladi lider počećeš odmah da radiš u realnom biznisu! Imaćeš mogućnost i da naučiš osnove, ali i produbiš znanje u okviru jedne ili više oblasti rada. Ukoliko izraziš želju, imaćeš priliku da vidiš kako određene oblasti poslovanja izgledaju u različitim biznisima i na taj način moći ćeš da stekneš kompletnu sliku o poslovanju.