mobile_menu_bg-1 header_menu_bg_v3

Naslovna Otvoren Ananas fulfillment centar

Otvoren Ananas fulfillment centar

U prethodne, nešto više od dve godine, Ananas je postigao izuzetan rast u svim segmentima poslovanja.

„Od samog osnivanja nismo krili svoje visoke ambicije u poslovanju. Otvaranjem prvog e–fulfilment centra ove vrste u Srbiji i najsavremenijeg u ovom delu Evrope, potvrđujemo našu spremnost da Ananas podignemo na još viši nivo i nastavimo sa vrtoglavim rastom u svim segmentima našeg poslovnog ekosistema.“ izjavio Marko Carević, CEO kompanije Ananas.

Za potrebe e-fulfillment centra u potpunosti je razvijeno softversko rešenje koje optimizuje i upravlja svakodnevnim operacijama u skladištu, kao što su praćenje inventara, upravljanje prijemom i izdavanjem robe, optimizacija skladišnog prostora, kao i koordinacija rada zaposlenih. Osim toga, magacin je u potpunosti povezan sa Ananas E-Commerce | Platforma za online kupovinu platformom i u punom kapacitetu može da spremi i do 65 000 pošiljki na dnevnom nivou.​ Zahvaljujući svemu ovome, Ananas već sada za 97 odsto porudžbina iz svog e-fulfillment centra, započne isporuku do krajnjeg kupca već u toku narednog dana od trenutka porudžbine. 

Mediji su imali i tu ekskluzivnu priliku da obiđu naš centar i uživo se uvere u sve prednosti ovog načina poslovanja. Više o tome šta se dešava kada potrošači završe kupovinu na našoj platformi i na koji način obrađujemo, pakujemo i šaljemo porudžbine govorio je Mladen Jezdić., Head of supply chain.

Otvaranje ovog centra, koji se prostire na 10 hiljada metara kvadratnih i predstavlja najveću inovaciju ove vrste u Srbiji ogromna je prekretnica u našem poslovanju.